Hvem er de unge i Coop Crew?

Coop Crew henvender sig til unge i alderen 14-18 år, som af forskellige årsager har brug for en hjælpende hånd til at finde et fritidsjob. De unge går primært i 9. eller 10. klasse på folkeskoler, ungdomsskoler eller specialskoler. Nogle er tilknyttet andre uddannelser som fx FGU.

Fælles for de unge i Coop Crew er, at de kæmper med forskellige udfordringer i hverdagen af enten faglig, personlig eller social karakter. Det er unge, som ikke på egen hånd har overskud til at søge et fritidsjob. Det kan også være unge, som er skoletrætte og/eller trænger til at få noget andet ind i sin hverdag. Alle unge i Coop Crew er motiverede til at arbejde, men de har brug for hjælp til at komme ind på arbejdsmarkedet og lære både de skrevne og uskrevne regler at kende.

Du kan læse mere om de unge i Coop Crew i publikationen “Ungefortællinger” her

{

Jeg hørte om Coop Crew, dengang jeg gik i 10. klasse. Jeg synes, det var fedt at være med i Coop Crew og lære alt det, der er vigtigt for at kunne arbejde i en butik. Coop Crew har fyldt meget på en god måde

Malou, 19 år

{

Det mest overraskende, det har faktisk været det der fællesskab.

Marcus, 16 år

{

Når jeg kommer hjem fra en dag, hvor jeg bare har siddet og lyttet til min lærer, så kan jeg mærke, at jeg er mega træt, selvom jeg ikke rigtig har lavet noget, jeg har jo bare siddet stille. Jeg kan mærke, når jeg kommer hjem fra fakta, så er jeg ikke psykisk træt, jeg er mere fysisk træt, og det, synes jeg helt klart er et plus.

Mie, 16 år

{

Butikschefen spurgte mig halvvejs inde i forløbet, om jeg havde lyst til at arbejde der. Dét, jeg allerbedst kan lide ved at arbejde, er lønnen. Og så er det også nogle søde kolleger.

Nikolaj, 17 år