Rigtig mange unge fik afbrudt deres Coop Crew-forløb, da coronaen kom til Danmark og samfundet lukkede ned. Det var til stor ærgrelse for både de unge og de mange håbefulde butikschefer rundt omkring i landet, som savner de unge og så et stort potentiale hos mange af dem. Der er dog én af de unge, som Paw Møller, cheftræner for Coop Crew i København, ikke savner så meget. Han har nemlig ansat Nadja, som var med på holdet i foråret. Coop Crew i København nåede at gennemføre tre moduler ud af seks, inden ungdomsskolerne lukkede ned.

Nadja meldte sig til Coop Crew, fordi hun gerne ville have et arbejde. Hun har før haft nogle småjobs, hvor hun hjalp folk hun kender med forskellige ting og tjente lidt penge, men hun ville gerne have et ”rigtigt” arbejde. Ved at deltage i Coop Crew så hun en mulighed for at finde ud af, hvordan det er at arbejde i butik og om det var noget for hende. Nadja fandt ud af, at hun godt kunne lide arbejdet. Som hun selv siger:

”Man tjener penge og man lærer nogle ting og det kan give fremtidige muligheder”

Nadja er glad for arbejdet i fakta. Hun kan godt lide at være der og hun oplever aldrig, at hun ikke vil afsted. Hun synes det er meget stille og roligt, og så kommer hun altid til tiden og har gode kolleger. Og det på trods af, at hun ikke engang har fået sin løn endnu. Der var nemlig problemer med hendes Nem-ID, men som hun siger: ”jeg ved jo godt at så snart jeg er færdig, så får jeg jo mine penge, det forstår jeg jo godt”. Nadja ved ikke endnu hvad hun skal ud at købe, når hun får sin første løn, men det bliver fedt at have noget frihed selv:

”Så behøver jeg ikke spørge min mor om penge og min far om penge. Det tror jeg også de bliver glade for”

Nadja har altså ikke haft problemer med at få tiden til at gå mens hun har været væk fra skolen under corona-krisen.